keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Kurkikerho

Starttailempa taas näitä päivityksiäni, kun vihdoin olen asettunut taas omaan kotiini. Tulossa toivottavasti taas pain lisää täältä Turun seudulta.
Olen jo tovin harmitellut sitä, että vaikka riisipaperilamppu muutoin onkin ihan kiva valaisin, on se myös vähän tylsän näköinen. Olen harkinnut sen maalaamista, mutta ainakin toistaiseksi luopunut ideasta, koska en halua asuntoni näyttävän esimerkiksi punaiselta. Valkoisen lampun neutraali väri kun on aika mukava myös.
Tänään sitten koulusta palattuani sain uudenlaisen koristeluidean. kiinnitin huomioni pianon päälle asettelemiini joskus aikaisemmin tehtyihin kolmeen origamikurkeen (iso liila, keskikokoinen punainen ja pieni punavalkoinen) ja lamppuun saman aikaisesti ja päässä naksahti ajatus, että entä jos nämä yhdistäisi. Hetken mietin kurkien lampun päälle kiinnittämistä liimalla tai muulla vastaavalla, mutta päädyin kuitenkin asettemaan kurkia alta lampun sisälle. Tovin kurkia kurkoteltuani totesin liilan olevan vähän liian iso, joten lamppuun päätyivät vain punainen ja punavalkoinen. Jahka ehdin askartelen ehkä pari pienehköä lisää näiden seuraksi origamipapereistani. 
Tässä kuvat näistä kavereista:Tässä viimeisessä kuvassa on ehkä realistisimmat värit, lamppua kuvatessa kun värit tuppaavat muuttumaan kovin kalpeiksi, etenkin itse lamppu.

5 kommenttia:

 1. Uuuh, hienoja! Hymyilyttää :)

  VastaaPoista
 2. Kurki kurkkii. Tosi söpöt. :) Origameille on tosi vaikea keksiä mitään fiksua käyttöä...

  Mä oon vaan värjännyt ja kehrännyt lankaa ja pelkästä langasta on vähän hassua tehdä blogimerkintää. Pitää ehkä saada tehtyä niistä langoista jotain.

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille. Ja oikeassa oot Maija, origameja on kiva tehdä, mutta käyttö on vaikeaa. Paitsi että kurjista saa esimerkiksi hienot korvakorut kun niistä tekee tarpeeksi pienet!

  VastaaPoista
 4. Mulla on varmaan jossain sellaista oikein ohutta aitoa origamipaperiakin. Noita oikein pieniä korvakoruiksi pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Inari on mulle korvikset tehnyt joulu/läksiäislahjaksi viime talvena, saat nähdä jahka tulet käymään!

  VastaaPoista