perjantai 12. maaliskuuta 2010

Jotain ihan muuta...

Eipä sitä ole jotenkin ehtiinyt tänne mitään julkaista, vaikka kaiken aikaa sitä ainakin luennoilla tulee kudottua ja muuten näprättyä. Sen sijaan ajattelin kirjottaa pikaisesti jostain ihan muusta.

Törmäsin äskettäin aivan fantastiseen PASKA NEULE -blogiin, joka on kyllä riemastuttava poikkeus neuleblogien joukossa rennon otteensa ja ihanan itseironisen asenteensa vuoksi! Sitäpaitsi kun mikään oma tekele ei yleensä ole ihan sitä mitä oli tarkoitus olla (paitsi ehkä patenttilapaset), niin noihin kirjoituksiin on kamalan helppoa samaistua. Suosittelen.

Paska neuleen viimeisimmässä merkintä käsitteli puolestaan neulehoroskooppia, eikä sitä tietenkään raaskinut olla katsomatta omaansa:

VAAKA (23.9.-23.10.)

Neulominen ei ole sinulle suorittamista vaan neulot ja pidät blogiasi omaksi iloksesi. Osallistut innokkasti neuletapaamisiin ja olet aina valmis auttamaan jos jollakin on kysyttävää neuleestaan. Neulot mieluiten puuvillalangasta. Kun toteat jonkin mallin hyväksi, neulot niitä samantien useamman kappaleen. Luultavasti sinulla on meneillään neljäs Fifi. Et voi sietää tekokuituisia lankoja, vaan neulot mieluiten puhtaasta villasta tai puuvillasta.

Lempilankasi: Novita Tennessee ja Mandarin Petit.

Melkein naurattaa, miten kamalan kauas tämä paikoitellen osuu! Ikinä en ole neuletapahtumaan osallistunut (jos meidän koulutusohjelman luentoja ei lasketa :D), neulon lähes pelkästään villalangoista, eikä mulla ole aavistustakaan siitä, mikä on Fifi. Blogin suhteen kyllä ollaan enempi oikeassa.

Näin, täältä tähän. Koetan vähän tsempata noiden itse töidenkin päivittelystä, ettei blogi ihan kokonaan pääse kuolemaan.

2 kommenttia:

 1. Täytyi käydä vilkaisemassa:

  ---

  KALAT (20.2.-20.3.)

  Olet oikea guru neuleiden ideoinnissa. Sinua ei koskaan vaivaa neule-plääh, vaan päässäsi pyörii jo tuhat ja yksi uutta toteutettavaa neuletta. Viimeisin villityksesi ovat Kool-Aidilla värjätyt langat. Jari Mäellä muistetaan nimesi suurehkojen tilaustesi ansiosta. Rakastat koekeilla uusia väriyhdistelmiä. Sinä ja värjäyskattila olette tästä lähtien erottamattomat. Pitsineule ja sinä ette sovi yhteen.

  Lempilankasi: itse Kool-Aidilla värjätyt langat.

  ---

  Pitsineuleen ja värjäyskattilan suhteen osui ihan hyvin...

  Aktivoidun itsekin blogin suhteen, kun tulisi vain taas tehtyä jotain. Huopaotusten jälkeen olen kyllä yrittänyt nyplätä manteleita, mutta siinä se ja sitä ei tänne taida kehdata laittaa. Ainakaan ennen kuin joku onnistuukin...

  VastaaPoista
 2. Fifi-huivi on sellainen pitsineulekolmiohuivi, jossa on ruutuja. Ei nyt mikään tajuntaa räjäyttävä.

  VastaaPoista