torstai 21. lokakuuta 2010

TOTORO!

Viittasin aikaisemmin kahteen keskeneräiseen projektiin, joista toinen on yhä kesken, mutta toinen eli Totoro-lapaset valmiit ja käytössä!

Malli: Norwegian Totoro Mittens by brella
Lanka: 7 veljestä, värit 309 ja 391
Muutokset: rivin lisäys tekstiraitaan, peukalon kuvioiden vaihto, resorin värijako

En ole tosi pitkään aikaan tehnyt kirjoneuletta, niin että opettelemisen puolellehan tämä aika paljon meni. Olen ihan tyytyväinen siihen, että lankajuoksut olivat kireydeltään varsin sopivia ja langankiertokin onnistui hyvin pidemmissä juoksutuksissa. Ensimmäisen lapasen kämmenosa on aika leveä ja kumpikin peukalo omalla tavallaan vähän kummallinen, mutta kyllä lapaset käsissä pysyy ja ihanan lämpimätkin ne ovat. Näiden myötä syntyi myös kova into tehdä lisää kirjoneuletta, niin että niitä nähtäneen täällä tulevaisuudessa lisää. 

6 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset.:) Itsekin olen tehnyt nämä Totorot ja tekis mieli tehdä toisetkin, kun ensimmäiset meni siskolle lahjaksi.:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sun blogissa varmaan olenkin ensimmäisenä nää lapaset nähnyt, kun muistelin, että olen kyllä näihin törmännyt jo ennen Ravelryakin. :)

  VastaaPoista
 3. Onpas söpöt. Voisin tehdä itsellekin kaksinkertaisena neuleena.

  VastaaPoista
 4. Kaksinkertaisena neuleena vois kyllä tulla hyvät. Ja tasaisemmat.

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Ehkä munkin pitää ruveta lapasia kutomaan, eikä jättää sitä sarkaa vaan äitille.

  VastaaPoista
 6. Lapaset on yllättävän helppoja ja kivoja tehdä. Mä oon tehny aina aika paljon lapasia ja huiveja, mutta tosi vähän sukkia. Tosin viimeaikoina on ollut reviirin laajennus käynnissä.

  VastaaPoista