lauantai 9. huhtikuuta 2011

Helsinkineuloosi

Vaikken ole aiheesta täällä Räpellyksessä aikaisemmin maininnut, on kuluneeseen talveen Turussa on tärkeänä osana kuulunut neulominen. Tai jos tarkkoja ollaan ei vain neulominen vaan neulominen toisten ihmisten seurassa. Tämä on ollut seurausta siitä, että olen eksynyt mukaan erinäisiin paikallisten neulojien kokoontumisiin. Näistä hauskin on ehdottomasti ollut ystäväni Inarin perustama Neulekerho Nekku, joka on kokoontunut marraskuusta alkaen. Nekussa (ja muuallakin) olen päässyt tutustumaan mukaviin ihmisiin ja saanut uusia ihania ystäviäkin. Sitäpaitsi tekosyyt istua kutomassa ja syömässä kakkua ovat aina tervetulleita.

Nyt vaan on niin, että joulun jälkeen sekä Inari että äskettäin myös minä olemme ajautuneet pääkaupunkiseudulle emmekä siis kumpainenkaan voi käydä Nekkuilemassa enää. Siksipä aloimme jo pari kuukautta sitten puhua, että Helsingissä pitäisi aloittaa oma neulekerhonsa. Yksi asia johti toiseen ja nyt se on sitten täällä, Neulekerho Nella!


Nellan on tarkoitus ainakin näin alkuun kokoontua joka toinen torstai ensiviikosta alkaen. Kerhon toimintaa voi seurata joko Nellan omasta blogista Neuleita ja pullaa tai Facebooksivulta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki käsillätekijät ja herkkujen ystävät. Siispä jos joku teistä Räpellyksen lukijoista haluaa liittyä seuraan, olisi se vallan loistavaa.

1 kommentti:

  1. Minä voisinkin olla kiinnostunut tulemaan neulekerhoon!

    VastaaPoista