keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Metalhead

Äskettäin on aiemmin mainittujen korvisten ohella syntynyt myös vähän toisenlaisia (ja ei ehkä ihan niin itseni näköisiä) koruja.

Ensimmäisissä on käytetty jo reilusti yli vuosi sitten ostettuja suorakaiteen muotoisia metallihelmiä yhdistettynä punaisiin siemenhelmiin. Helmet on pujotettu ohueeseen muovipäällysteiseen metallivaijeriin (tai mitä se nyt on), jolloin päät yhdistämällä syntyi nätti joustava pisaramuoto. Inspiraationa rakenteelle toimivat viime kesänä Amsterdamista ostetut hippikorvikset. Nätithän näistä tuli ja identtisiä korviksia syntyikin kahden parin verran, mutta ihan varma en ole vielä, onko nämä sellaisia korviksia, joita tulisi käytettyä. Joka tapauksessa ainakin toinen pari on tarkoitus myydä pois jossain vaiheessa.

Toiset korvikset ovat tällaiset aika kokeelliset juhlakorvikset. Idea näihin lähti, kun kaverin kanssa kaupoissa kierrellessä näin näyttävän kaulakorun, jossa oli ketjuja viritetty vähän vastaavalla tavalla. Ketjuista muodostui tosi makea kerroksellinen fiilis, jota halusin oitis jäljitellä itse! En myöskään halunnut korvisten ketjujen olevan turhan lyhyitä, joten jätin niihin reilusti pituutta, minkä vuoksi korviksista tuli suhteellisen painavat.

Näin jälkikäteen voinee todeta, että ehkä ne ketjut olisivat vähän lyhempiäkin olla ilman, että lookki olisi kamalasti kärsinyt. Silloin ainakin korvat kestäisivät näiden kantamista vähän pidempään. Toinen pitkien ketjulenkkien aiheuttama ongelma on, ettei tällainen lyhytkaulainen naisihminen oikein voi näitä pitää ilman, että ne tuppaavat kolisemaan hartioihin. Eipä niin, että nämä varsinaisesti olisivat omaa tyyliä olleetkaan, halusin vain kovasti päästä kokeilemaan tuota rakennetta. Eli jos joku pitkäkaulainen ja vahvakorvainen sattuu tätä lukemaan ja näistä korviksista tykkäämään, niin laittakoon viestiä tulemaan! Sama koskee myös ensimmäisten korvisten toista (ellei peräti molempia) pareja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti