maanantai 19. lokakuuta 2009

Napit vastakkain

Pidän napeista ja ostan niitä usein esimerkiksi kirppareilta, jos kivoja tulee vastaan. Minulla kuitenkin on varsin vähän käyttöä napeille perinteisessä mielessä, joten on täytynyt kehitellä muita käyttötarkoituksia niille, jotta kaikki nurkat eivät kohta pullistelisi käyttämättömiä nappeja. Nytkin niitä on jo pari purkillista ja koristekeittiövaakani päälinen täynnä. Siispä leikin eilen hieman kuumaliimapistoolillani ja tässä on tuloksia.



Nappimagneetit eivät ole mitenkään uusi idea, sillä ensimmäiset ja käytössä olevat nappimagneetit olen tehnyt jo pari vuotta sitten silloin, kun vielä asuin Helsingissä. Tässä kuitenkin ovat esittelyssä vain uudet tuotokset lukuunottamatta sitä yksilöä, jonka liimaus oli luvattoman huono. Magneetit ovat kiinni jo aiemmin mainituissa nappipurkeissa eli vanhoissa kahvipurkeissa, jotka ovat suvussa kulkeutuneet minulle juurikin nappipurkkeina.



Magneettien lisäksi askartelin muutamista napeista, joille oli parit, korvakoruja samaan tapaan kuin aiemmassa korvakorumerkinnässä esitellyt. Lisäksi joukosta löytyvät yhdet pienistä liiloista lelukupeista tehdyt korvikset. Henkilökohtaiset suosikit ja varmasti omaan käyttöön jäävät korvikset ovat neliskanttisista puunapeista tehdyt. Erityisenpaljon pidän myös mustavalkoraidallisista sekä vasemmalla alhaalla olevista kummallisista ruskeista. Vaikka oikeasti pidän kaikista todella paljon ja esimerkiksi sinipunaisten sommittelu oli todella mukavaa puuhaa.

PS. Bonuksena vielä yhdet lasihelmistä tehdyt, mutta aiemmasta merkinnästä unohdetut, korvikset.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Magneetit on hurjan söpöisiä. Täytyy koristella oman jääkaapin tylsät magneetit.

    VastaaPoista
  2. Ja oli vanha tai uus idea, nuo nappikorvikset on makeita ja hyvä idea!

    VastaaPoista